SCHIMMELNAGELS

Heeft u last van schimmelnagels?

_______________________________________________________________________________________________________________________

   

Schimmelnageldiagnose


Schimmelnagels zijn helaas een veel voorkomend probleem. De nagel is dik, brokkelig en lelijk verkleurd. Dit wordt veroorzaakt door een schimmelinfectie. De meeste mensen noemen het overigens kalknagels. Maar niet iedere kalknagel is per definitie een schimmelnagel. Om zeker te weten of het een schimmelinfectie betreft, doen we een FunghiCheck. Dit is een snelle test die op veel soorten schimmel reageert. Op basis van de uitslag kunnen wij u passend advies geven, zodat u ook beter geholpen kunt worden. 

 

PACT® schimmelnagelbehandeling

De behandeling bestaat uit twee delen, het doden van de schimmel en het voorkomen van een herbesmetting. Het doden van de schimmel gebeurd aan de hand van de PACT® methode in de praktijk. Jij moet zelf aan de slag om een herbesmetting te voorkomen. Hiervoor hebben wij een productpakket samengesteld. Wij adviseren om dit gedurende het natraject te gebruiken. Regelmatig komt u langs om de groei van de nagel te laten controleren.

 

Tijdens de behandeling worden uw schoenen behandeld in een ozonapparaat. Dit wordt gedaan om de schoenen schimmelvrij te maken.

_____________________________________________________________________________

De PACT® schimmelnageltherapie is een speciale behandelingsmethode. Om de kwaliteit van deze behandeling zeker te stellen heb ik een cursus gevolgd waarin deze methode en zijn specifieke eigenschappen zowel in theorie als praktijk is aangeleerd. 

 

 

BLIJF NIET LANGER LOPEN MET SCHIMMELNAGELS!!!

NEEM TELEFONISCH CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE OF MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN INTAKE GESPREK!