STEUNZOLEN BESTELLEN

Herhaalbestelling van steunzolen

Steunzolen bestellen bij Podologie Companje

Heeft u al eerder steunzolen bij ons besteld? Dan kunnen wij gemakkelijk nieuwe zolen voor u maken op basis van uw oude paar. Met een herhaalbestelling bespaart u onnodige kosten en een bezoek aan onze praktijk. Bent u dus helemaal tevreden met uw steunzolen? Bestel dan via deze pagina een extra paar zolen!

 

Heeft u nieuwe klachten of zijn uw steunzolen ouder dan een jaar? Dan zult u helaas toch langs moeten komen om te controleren of er geen wijzigingen in de voetstand en/of houding is. 

 

Vergoedingen podologie

Podologie wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Hoe hoog deze eventuele vergoeding is kan ik u vertellen tijdens de intake. Aan deze informatie kunnen echter nooit rechten ontleend worden. U bent zelf verantwoordelijk hierin.  Indien mogelijk declareren wij rechtstreeks bij de zorgverzekeraar.

 

Klik op de onderstaande knop en controleer of uw behandeling wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Mocht de polis van uw zorgverzekeraar er niet tussen staan, dan kan het zijn dat de vergoeding hiervan niet bij ons bekend is of er geen dekking is. Raadpleeg in dat geval uw polisvoorwaarden.

 

 

Controleer uw zorgverzekering

 

 

code Code refresh