AROMATHERAPIE

 

 

Toen ik er achter kwam dat er in veel cosmetica en dus ook in voetcremes microplastics zitten, ben ik mij gaan orienteren op puur natuurlijke verzorgingsprodukten en heb ik de opleiding aromatherapeut gevolgd. Microplastics komen via cosmetica in de bloedbaan terecht maar ook via bijvoorbeeld het douchewater in ons milieu. 

 

 

Dit heeft mij aan het denken gezet en ik heb besloten dat ik in de praktijk alleen met door mij gemaakte producten werk die op u en uw voeten zijn afgestemd.

 

Deze creme/olie/balsem en/of scrub kan specifiek gemaakt zijn voor allerlei huidaandoeningen of gewoon omdat ze heerlijk verzorgend zijn.

 

Ik gebruik alleen 100% natuurlijke plantaardige producten zonder toevoegingen van allerlei kunstmatige synthetische rommel. 

 

Buiten dat het ook nog eens lekker ruikt is het dus goed voor u EN het milieu! 

 

 

Wilt u ook meewerken aan een beter milieu?

 

Download de app: beat the microbead (gratis) en check uw cosmetica, shampoo, body lotion, tandpasta, zonnebrandcreme etc! Wees bewust wat er op of in uw lichaam terecht komt! 

 

 

 

 

 

Aromatherapie is zoveel meer dan lekkere luchtjes. De zuivere etherische olie en vette plantenolie kan op velerlei vlak ingezet worden. De werking hiervan is inmiddels wetenschappelijk bewezen.