MEDISCH PEDICURE

 

Maar een kwart van alle Nederlanders laat regelmatig hun voeten verzorgen door de pedicure. En dat is vreemd, want we belasten dit deel van ons lichaam toch veel! Uw voeten verdienen extra aandacht. Want u kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan een vakbekwame pedicure.

 

Wat doet een medisch pedicure precies?

De pedicure heeft als doel om u (weer) pijnvrij te laten lopen. Daarnaast zorgt ze ervoor dat uw voeten er weer mooi verzorgd  uitzien. Om dat te bereiken verwijdert zij eelt en likdoorns. Ook knipt en freest zij uw nagels op de juiste wijze en kan zij uw nagelproblemen oplossen.

 

Daarnaast ben ik als medisch pedicure extra geschoold in behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek en kan ik alle zogeheten risicovoeten behandelen. 

 

Hieronder verstaan we o.a. problemen die ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing.

 

Daarbij heeft de medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en -reparatie en anti-druk technieken.

 

Als medisch pedicure werk ik volgens vastgestelde Richtlijnen en sta ik geregistreerd in het kwalliteitsregister. 

 

Aangezien ik ook registerpodoloog ben gaat mijn kennis van de voeten nog verder en dieper, u, als klant heeft daar alleen maar profijt van. 

 

U heeft maar 1 paar voeten......wees daar zuinig op en bespaar niet op een goede behandeling!!!!